Lindab logo
Bezplatná infolinka
053 39 13 000
Email
informacie@lindab.com
Fakturačná adresa
Lindab a.s.
Jamník 278, 053 22
IČO
36214604
DIČ
2020035061
IČ DPH
SK2020035061

Lindab Vám ponúka

Švédska kvalita a dômyselný dizajn

Swedish steel design nie je len slogan,

je to filozofia, v ktorú veríme

Na Slovensku vyrába Lindab vysokokvalitné plechové strešné krytiny, špičkový odkvapový systém, strešné príslušenstvo, klampiarské prvky a ponúka svojim zákazníkom prepracovaný servis. Súčasťou ponuky sú aj produkty a riešenia priemyselnej oblasti ako napríklad montované haly, konštrukcie pre rodinné domy, opláštenia budovsendvičové panely a trapézy.

Lindab Vám ponúka

Záruka až do 40 rokov

Naša záruka až do 40 rokov je prejavom našej dôvery v kvalitu našich výrobkov a poskytovaných služieb. Sme presvedčení, že naše produkty budú stále spĺňať vaše očakávania aj po desaťročiach používania. Pre nás nie je dôležité len dnes, ale aj zajtra a do budúcnosti.

Dôverujte Lindabu a jeho dlhoročnej tradícii kvality a spoľahlivosti. Rozrastajte svoje istoty do budúcnosti s našou jedinečnou zárukou až do 40 rokov. Sme tu pre vás, aby sme vám pomohli dosiahnuť vaše ciele a splniť vaše sny o bezpečnom a kvalitnom bývaní.

Kvalita, ktorej môžete veriť

Pri výbere stavebných materiálov a riešení pre svoje projekty nie je nič dôležitejšie ako spoľahlivosť a kvalita. V tejto dobe, kedy je výber na trhu taký široký a konkurencia taká silná, je dôležité mať istotu, že investícia do kvality sa oplatí a prinesie dlhodobé výhody.

S Lindabom, popredným poskytovateľom stavebných riešení, je spoľahlivosť a kvalita základom nášho podnikania. Ponúkame široký sortiment produktov a služieb, na ktoré sa môžete spoľahnúť, a na ktoré sme hrdí.

U nás viete presne, za čo platíte

V dnešnom svete, kde dôvera zákazníka je na prvom mieste, je dôležité mať jasné a transparentné vzťahy s našimi klientmi. U nás, v spoločnosti Lindab, viete presne, za čo platíte, a to je základom našej filozofie. Naše ceny sú vždy transparentné a jasne uvedené. Neukrývame poplatky za skryté služby ani nepredstierame zľavy, ktoré nie sú reálne. Veríme v to, že poctivé a transparentné fakturácie sú kľúčom k získaniu dôvery našich zákazníkov.

Všetko pod jednou strechou

Pri hľadaní riešení pre váš domov, kanceláriu alebo komerčný projekt, je dôležité nájsť spoľahlivého partnera, ktorý vám poskytne všetko, čo potrebujete pod jednou strechou. A to presne je to, čo ponúka Lindab. Spojte sa s Lindabom a objavte výhody všetkých riešení pod jednou strechou. S našou širokou ponukou produktov, profesionálnym poradenstvom a spoľahlivým servisom sme vaším ideálnym partnerom pre úspešnú realizáciu vášho projektu.