Lindab logo
Bezplatná infolinka
053 39 13 000
Email
informacie@lindab.com
Fakturačná adresa
Lindab a.s.
Jamník 278, 053 22
IČO
36214604
DIČ
2020035061
IČ DPH
SK2020035061

Záruka Lindab

Záruka, ktorá sa oplatí

Lindab Vám garantuje ešte viac

Aký je rozdiel v zárukách ?

Predtým, ako si objednáte krytinu u predajcu, prečítajte si záručný list od výrobcu, pre ktorého výrobky sa rozhodujete. Na trhu sa čoraz častejšie objavujú lacné dovážané plechové krytiny za tak nízku cenu, ktorej priamo zodpovedá aj dĺžka záruky. Títo výrobcovia vám poskytnú, napr. 10-ročnú záruku ale len na perforáciu plechu, čo je jednoducho povedané, diera v krytine. Ďalšou podmienkou je napríklad, že miera poškodenia plechu pre začatie reklamačného konania musí byť minimálne 5 %, čo znamená, že pri streche veľkosti 100 m2 musíte mať dieru o veľkosti 5 m2 aby ste mohli svoju strechu reklamovať. Ďalšou nezmyselnou podmienkou je potreba registrovať záručný list u výrobcu odoslaním návratky do 1 mesiaca od kúpy, čím chce výrobca znížiť svoju zodpovednosť za svoj výrobok, pretože mnoho kupujúcich tak neurobí. Otázkou je prečo na tak kvalitné „nemiecke blachy“ poskytujú záruky len na perforáciu, teda dieru v krytine?

 

Lindab poskytuje skutočne korektnú záruku na svoje výrobky v trvaní 15 až 40 rokov v závislosti od povrchovej úpravy s tým, že záruka sa vzťahuje na výrobné chyby, koróziu materiálu, olupovanie povrchovej úpravy, prípadne abnormálne zmeny farebného odtieňa. Vzor záručného listu si môžete kedykoľvek pozrieť tu.

Nikdy nenecháme žiadnu reklamáciu bez odozvy.

Pokiaľ vôbec nastane!

Povrchové úpravy strešných krytín

V našej ponuke nájdete až päť typov povrchových úprav ClassicClassic Matt,  Premium Matt, Elite, Durafrost a hliníková AL Mat, ktoré chránia krytinu pred mechanickým poškodením a zároveň sa líšia schopnosťou čeliť vonkajším vplyvom ako sú UV žiarenie, vysoké a nízke teploty, sneh či dážď.

Povrchové úpravy Lindab
krytina

Objednajte si vzorku plechu zadarmo!

Vzorka plechu na adresu

 

Aké vady pokrýva Vaša záruka ?

Lindab

A. Zmena odtieňu strešnej krytiny nad rámec stanovenej normy

B. Prasknutie alebo olupovanie farebnej povrchovej úpravy

C. Lokálna korózia v ploche

D. Prehrdzavenie výrobku (perforácia)

Lacná konkurencia

A. Záruka len na „perforáciu“ krytiny (ľudovo povedané prehrdzavená diera v krytine)

Čo garantujú ?

Lindab

V prípade vady GARANTUJEME výmenu krytiny vrátane demontáže reklamovanej krytiny a montáže novej počas doby uvedenej  záručnom liste.

Lacná konkurencia

V prípade uznania vady (aj keď perforácia krytiny je málo pravdepodobná)  získate maximálnu novú krytinu (bez preplatenia montáže a demontáže). Záruka na vyblednutie, olupovanie, prípadne koróziu sa NEVZŤAHUJE.

Registrácia záručného listu

Lindab

BEZ REGISTRÁCIE. Žiadne registrovanie záručných listov.

Lacná konkurencia

NUTNÁ REGISTRÁCIA. Účelová registrácia záručného listu do 1 mesiaca od kúpy, aby sa znížila zodpovednosť výrobcu plniť svoje záväzky.